Na zes jaar crisis ging het in 2014 weer behoorlijk goed in de horeca. De crisis crisis koste de horeca zo'n 1 miljard euro omzet. Veel kleine ondernemers zijn getroffen binnen deze branche, maar 2014 was eindelijk voor de meeste weer een p...
Volgens het UWV lijkt de mismatch op de arbeidsmarkt steeds erger te worden. Met name in de ICT en bij bepaalde technische beroepen is er sprake van een tekort aan gekwalificeerd personeel. De uitkeringsinstantie geeft aan dat er aan de ene...
Op 27 oktober 2014 nodigen wij onze medewerkers en zelfstandigen uit op ons nieuwe kantoor in Weesp onder de rook van Amsterdam. Leer meer over Patisserie, Demonstratiekoken en ontmoet mensen op jouw vakgebied! Aan bod komen: PATTISERIE &...
Aan de werving van vast personeel worden hele assesments gewijd. Dit, terwijl een zelfstandige vaak na enkele gesprekken aan de slag gaat in voor de onderneming belangrijke processen. Flexter kijkt verder en biedt in samenwerking met part...
Het totaal aantal faillissementen van bedrijven en instellingen is in mei met 33 procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden. Het is de grootste daling in één maand in twee jaar tijd! In totaal gingen in m...
De Flexter Meeting in Utrecht op 21 mei was een groot succes. 21 Flexters van de Horeca en Catering maakten kennis met een nieuwe opdrachtgever. Wij wensen u veel werkplezier!...
Flexter constateerde al eerder dat er een toenemende groei is van het aantal flexwerkers. Ook constateerde nu TNO dat het aantal flexwerkers de komende jaren fors zal toenemen. Vorig jaar wasgemiddeld één op de vier werknemers...
De Chefs van Flexter.nl deden al kookdemonstraties in België in 2012 en 2013. Dat werd ook door onze internationale klanten opgemerkt, zodoende zullen in jannuari 2014 de eerste kookdemonstratiechefs in Berlijn, Hamburg en Frankfu...
Allereerst willen we graag gebruikmaken van een korte pauze om iedereen fijne kerstdagen te wensen. Daarbij in het bijzonder al die medewerkers die tijdens de kerst hard aan het werk zijn om ons allen juist te voorzien van die fijne kerst. ...
Dé uitzend- en detacheringsorganisatie voor horeca-proffesionals Flexter.nl accepteert vanaf heden betalingen in Bitcoins. Daarmee is Flexter.nl wereldwijd meteen de eerste uitzend- en detacheringsorganisatie die Bitcoin-betalingen a...
Nadat zwarte zaterdag voor de Chefkoksplanning van Flexter.nl erg vroeg viel dit jaar…komt zwarte vrijdag…die kenden we nog niet.I.v.m. een monsteropdracht in heel Nederland en België zoeken we koks die goed zijn in het v...
Flexter.nl verzorgt het hele TV seizoen de inzet van een demonstratiekok bij het RTL 4 programma Life is beautiful! Professionals inplannen op maatwerk projecten? Tuurlijk wél, met Flexter.nl Óók komt in de tweede afl...
Binnen de Horeca- en Cateringbranche wordt meer en meer met zelfstandigen gewerkt. Logisch want met Flexter kunt u efficiënt arbeid van Zelfstandige professionals inkopen. Veelal betreft het hier werkzaamheden waarbij me...
We krijgen bij Flexter de meest uiteenlopende en specifieke aanvragen. In de afgelopen zomerperiode heeft Flexter voor het nieuwe seizoen van het RTL4 tv-programma de nieuwe Chefkok verzorgd. We zijn benieuwd naar de uitzend...
Gezond eten blijkt geen hype, maar een duurzame trend: mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van goed eten. Ook bij bedrijven is de trend doorgedrongen; de kroket krijgt steeds minder een prominente plek, groente en fruit wo...
In Nederland zijn de gemiddelde arbeidskosten 31,30 per gewerkt uur voor de werkgever. Nederland staat daarmee op de zesde plaats van de Europese ranglijst van arbeidskosten, zo bericht het FD. Door het juiste personeel in te zetten indien ...
Flexter.nl werkt weer aan een nieuwe commecial. Binnenkort zal deze online staan! ...
Flexter beschikt over een landelijk netwerk van professionals.Wilt u zien waar we ons bevinden? Klik Hier...
De professionals van Flexter Horeca laten graag zien wat ze waard zijn! Lees verder op de coupon-pagina om tegen een een gereduceerde prijs kennis te maken met nieuwe toppers voor uw team of neem vrijblijvend contact met ons op! ...
De maanden november en december zijn voor veel partycateraars en andere horecagelegenheden een erg drukke periode. Veel bedrijven willen immers op de valreep nog iets leuks doen met hun personeel. Ook zijn er veel feestdagen waarbij he...
Voor een groot aantal caterings- en kookdemonstratieprojecten hebben we per direct meer demonstratiekoks nodig. Daarom willen we graag alle koks met ervaring op het gebied van kookdemonstraties vragen zich te melden en hun agenda up-to-da...
Ook Flexter Sales is nu online! Flexter B.V. de innovatieve talentplanners lanceren weer een nieuwe spinn-off. Flexter Sales, ben jij ambitieus op Sales en Accountmanagementgebied? Schrijf je nu in bij de snelst groeiende talentplanner...
Op verzoek van een aantal landelijk opererende cateraars heeft het www.flexter.nl team zoeken op afstand mogelijk gemaakt. Het was een grote klus om Euclidean Distance algoritmes te verwerken in de zoekresultaten. U kunt nu niet alleen ...
De nieuwe versie van Flexter is online. Series boekingen eenvoudig invoeren tegen superscherpe tarieven! Zo heeft u de zekerheid dat alles geregeld is. Flexter heeft een nog beter beveiligingssysteem van persoonsinformatie...
Met de Flexter-methode heeft u de snelste toegang tot de juiste vaardigheden. Dat is natuurlijk ideaal om te voldoen aande toenemende vraag naar snel en kort. inzetbare medewerkers voor projecten binnen overheidinstanties. Twee ervaren P&am...
Flexter.nl is nummer #1 in Google als het gaat om Horecapersoneel, omdat Flexter is gemaakt voor professionals. Op www.flexter,nl vindt u professionele horeca en cateringpersoneel. Van Management niveau tot operationeel uitvoerend. Al...
Ook voor complexere projecten zoals nieuwe horecaconcepten, nieuwe cateringlocaties kunt u bij de professionals van Flexter.nl terecht. Toen bijvoorbeeld een landelijk opererende keten van kwaliteit- en servicegerichte keukenzaken koks do...
Op 14 januari werd de Amsterdamse Rai door freelance kok en cateraar David Ariza Lora omgetoverd tot een klein stukje Spanje. Natuurlijk was er een team van Flexter.nl om alles goed uit te voeren. Zelf het last minite bijplaatsen van...
Op 7 november was het zover, toen was de tweede Flexter B.V.& Kookers.nl meeting. Ondanks het economische tij is de Flexter organisatie gegroeid naar 500 medewerkers en freelancers in 1,5 jaar. Flexter.nl beheert inmiddels voo...
Nationaal opererende cateraars, let op, met Flexter heeft u in elke regio in Nederland personeel beschikbaar. Deze week staan onze toppers in: Veldhoven, Woerden, Zoetermeer, Nieuwegein, Oss, Den Haag, Rotterdam, Beverwijk, Den ...
Flexter lanceert nieuwe campagne. Snel en makkelijk personeel inzetten bij drukte, evenementen, nieuwe projecten of voor de langere termijn? Trek een BLIK talent open! ...
Flexter.nl beveelt de koksopleidingen, gastvrijheidtrainingen en specialistentrainingen van Fred Colli en TV-kok Robert Verweij van het Culinair centrum Beverwijk van harte aan. Ben jij als horecamedewerker of freelancer geïnte...
Flexter breekt de markt open. Uw flexter accountmanager doet u graag een bod dat goedkoper en beter is dan uw huidige bureau. Bovendien is Flexter sneller, effiënter en spreekt de betere medewerkers en freelancers aan! Welkom bij arb...
De horecabranche ziet de omzet na drie jaren van krimp weer toenemen. In het vierde kwartaal van 2010 realiseerde de sector een 3,7 procent hogere omzet dan een jaar eerder. Het is de eerste volumegroei sinds het derde kwartaal van 2007, b...
Een luxe luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten zoekt per direct mensen die voor een wat langere periode naar het Midden Oosten willen vliegen.Wil jij werken aan boord van vliegtuigen, of in luxe resorts en 5 sterren hot...
Met een aantal van de Flexter koks werd afgelopen week een promotiefilm voor op de website opgenomen. De hele dag werd gefilmd, gekookt en gelachen. Het was een mooie gelegenheid om collega’s, opdrachtgevers en het Flexter-t...
Cateraars willen hebben bij grote projecten behoefte aan extreem flexibele personeelsinzet. Met Flexter kiest de opdrachtgever zelf op basis van onder andere vaardigheden en beschikbaarheid het juiste team. Dus als het écht bela...
Diverse Horeca gelegenheden hebben voor honderden evenementen het personeel voor de publiekscatering bij ons ingehuurd. Daar zitten veel nieuwe en ervaren talenten bij die in de partycatering, hotels, cafés en restaurants hun mannetj...
Door de gigantische groei de afgelopen maanden is een nieuwe server geinstalleerd. Een dergelijke groei in enkele maanden tijd had niemand verwacht. Goed nieuws voor de horeca en cateringbranche die sterk blijkt te herstellen. Ook uit ...
Partycatering, koks, bediening, zalenzetter, keukenhulp. In de partycatering zijn de taken op Flexter als volgt ingedeeld: zoek dus direct op vaardigheden van medewerkers en wees nooit meer teleurgesteld in het niveau van oproepmedewerkers....
Werken in de horeca en vacatures voor kok of bediening horeca zijn nooit meer hetzelfde in de partycatering, een hotel of restaurant. Want voor koks, bediening en cateringmedewerkers is er nu www.flexter.nl. Een uitkomst om de meeste f...
Op dit moment is het Flexter netwerk vertegenwoordigd in: Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Ijsselstein, Gaanderen, Ede, Zevenaar, Leusden, Huissen, Bodegraven, Leiden, Heerde, Serooskerke, Oosterhout, Weert, Zoetermeer, V...
Flexter komt op stoom! Inmiddels heeft de 100ste horecamedewerker zich aangemeld! Of het nu gaat om: Het inzetten van bevlogen demonstratiekoks voor een apparatuurproducent, voor het geven van kookdemonstraties. Spoedplanning van horecapers...
Nooit meer teleurstelling in het niveau van medewerkers! Vaak wordt de vraag gesteld: hoe krijg je ervaring in de horeca? Nou, door stapje voor stapje meer te leren van de bediening, het Flexter talentbeheersysteem kent bij taken 5 niveaus:...
In de afgelopen editie van Misset Horeca, vindt u op pagina 36 een uitgebreid artikel over het hoe wat waarom van Flexter.nl Wilt u het artikel lezen, neem contact met ons op....
Flexter medewerkers deden mee aan een onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij werden hiervoor geïnterviewd en geobserveerd tijdens hun werk.De doelstelling van het onderzoek is kennis vergaren over de belevingen van de mede...
Uit Brits onderzoek blijkt dat mensen minder stress ervaren als zij zelf hun werkuren mogen indelen. Ook de mogelijkheid tot thuiswerken staat hoog op het verlanglijstje van werknemers. Het onderzoek werd gestart omdat flexibele werkuren s...
Onlangs publiceerde IDC de resultaten van een onderzoek dat keek naar de impact van Web 2.0, sociale media etc. op het bedrijfsleven. Of zoals het onderzoeksbureau het zelf uitdrukt: de “intersectie van Web 2.0, Enterprise 2.0 en coll...
Het risico op een psychische aandoening is groter bij personen die laag zijn opgeleid, een laag inkomen hebben of werkeloos zijn. Dit blijkt uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Het kennisinstituut voor de geestelijke gezondheid onderv...
De afgelopen jaren hebben we met partners, klanten, medewerkers en freelancers hard gewerkt aan het nieuwe systeem van Flexter. Vanaf heden zijn we volledig operationeel en kan iedereen genieten van een uniek concept waarmee opdrachtgevers,...
Koken is altijd al mijn passie geweest. Vanaf dat ik 11 jaar oud was en het moment dat ik een koks mes voor het eerst in mijn hand had, ging er een nieuwe wereld voor mij open. Het leek als of het vak voor mij gemaakt was. Ik was niet achter het fornuis vandaan te trekken. Daaruit wist ik gelijk wat ik wou worden. Kok!. Het berijden van maaltijden was mijn passie geworden. Dus zo gezegd zo gedaan koos ik om mijn koks opleiding te doen na 2 jaar vwo te doen, voor mij was dat gewoon het volgen van mijn hart.
Nu na 3 jaar chefkok te zijn geweest van een paar restaurants, dacht ik dat het voor mezelf beginnen het beste idee was voor mij. Na een paar maanden freelancen bij veel verschillende plekken, wil ik niet meer anders. Lekker koken in verschillende restaurants, telkens nieuwe dingen tegen komen, nieuwe mensen ontmoeten. Ja!, dit is voor mij.
- Als zelfstandig werkend kok
- Als demo chef
- Als sous chef
Opleidingen en cursussen:
• Diploma Vmbo-horeca (kaderberoepsgericht), ROC Hubertus, Amsterdam (Juni 2006)
• Diploma BHV (Januari 2007)
• Sociale hygiene diploma (Juni 2013)
Werkervaring: Talenkennis: Overige activiteiten en interessen:
• April/Augustus 2006 als zefstandigwerkend kok in restaurant La Ruche van de Bijenkorf-Amsterdam
• April/November 2007 als zelfstandigwerkend kok in de Heineken hoek Amsterdam
• December 2007/April 2009 als zelfstandigwerkend kok in Cafe Oslo, Amsterdam, onder meester chef M. Heuts.
• Mei/Oktober 2009 als zelfstandigwerkend kok in strand pavilioen Tyn Akersloot, Zandvoort, onder meester chef M. Heuts
• Januari/November 2010 als zelfstandigwerkend kok in het restaurant van Harte, Amsterdam, onder meester chef M. Heuts
• December/Februari 2010/2011 barman/cocktail shaker in restaurant Bamboo Bernies, Maho, St. Maarten
• Januari/Februari 2011 als floor manager/cocktail shaker in nacht club Tantra, Maho, St. Maarten
• Maart/Juni2011 als floor manager en cocktail shaker in nacht club Goldeneyes, Simpson Bay, St. Maarten
• April /Juni 2011 als barman in Barnacles Griekse beachbar, Simpson Bay, St. Maarten
• Juli 2011 als barman in club Escobar, Aspen, Colorado, USA
• November 2011/februari 2012 als barman in club Escape, Amsterdam
• Februari/Oktober 2012 als chef kok in restaurant Tomaz, Amsterdam
• November 2012/Februari 2013 sous chef in restaurant Boog, Amsterdam
• Mei 2013 tot heden als chef kok in restaurant Pasta pasta, Amstedam