twitter flexter horecafacebook flexter horecarss feed flexter horeca

Flexter Masterclasses: drie stappen vooruit!

12 september 2014

Op 27 oktober 2014 nodigen wij onze medewerkers en zelfstandigen uit op ons nieuwe kantoor in Weesp onder de rook van Amsterdam. Leer meer over Patisserie, Demonstratiekoken en ontmoet mensen op jouw vakgebied! Aan bod komen: PATTISERIE &...

Flexter start Waarborg Certificering Zelfstandigen

21 juli 2014

Aan de werving van vast personeel worden hele assesments gewijd. Dit, terwijl een zelfstandige vaak na enkele gesprekken aan de slag gaat in voor de onderneming belangrijke processen. Flexter kijkt verder en biedt in samenwerking met part...

Flexter ziet Horeca faillissementen in mei fors dalen

9 juni 2014

Het totaal aantal faillissementen van bedrijven en instellingen is in mei met 33 procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden. Het is de grootste daling in één maand in twee jaar tijd! In totaal gingen in m...

Flexter meeting Utrecht succes!

27 mei 2014

De Flexter Meeting in Utrecht op 21 mei was een groot succes. 21 Flexters van de Horeca en Catering maakten kennis met een nieuwe opdrachtgever. Wij wensen u veel werkplezier!...

Toename flexwerkers in de toekomst

19 mei 2014

Flexter constateerde al eerder dat er een toenemende groei is van het aantal flexwerkers. Ook constateerde nu TNO dat het aantal flexwerkers de komende jaren fors zal toenemen. Vorig jaar wasgemiddeld één op de vier werknemers...

Uitbreiding in België en Duitsland

21 januari 2014

De Chefs van Flexter.nl deden al kookdemonstraties in België in 2012 en 2013. Dat werd ook door onze internationale klanten opgemerkt, zodoende zullen in jannuari 2014 de eerste kookdemonstratiechefs in Berlijn, Hamburg en Frankfu...

Flexter tussen kerst en nieuwjaar

24 december 2013

Allereerst willen we graag gebruikmaken van een korte pauze om iedereen fijne kerstdagen te wensen. Daarbij in het bijzonder al die medewerkers die tijdens de kerst hard aan het werk zijn om ons allen juist te voorzien van die fijne kerst. ...

Flexter accepteert vanaf heden betalingen in Bitcoins

29 november 2013

Dé uitzend- en detacheringsorganisatie voor horeca-proffesionals Flexter.nl accepteert vanaf heden betalingen in Bitcoins. Daarmee is Flexter.nl wereldwijd meteen de eerste uitzend- en detacheringsorganisatie die Bitcoin-betalingen a...

Zwarte vrijdag (15-11) bestaat nu ook

16 oktober 2013

Nadat zwarte zaterdag voor de Chefkoksplanning van Flexter.nl erg vroeg viel dit jaar…komt zwarte vrijdag…die kenden we nog niet.I.v.m. een monsteropdracht in heel Nederland en België zoeken we koks die goed zijn in het v...

Flexter koks in RTL 4 programma Life is beautiful

5 september 2013

Flexter.nl verzorgt het hele TV seizoen de inzet van een demonstratiekok bij het RTL 4 programma Life is beautiful! Professionals inplannen op maatwerk projecten? Tuurlijk wél, met Flexter.nl Óók komt in de tweede afl...

Flexter deelt zwarte lijst zelfstandigen.

19 augustus 2013

Binnen de Horeca- en Cateringbranche wordt meer en meer met zelfstandigen gewerkt. Logisch want met Flexter kunt u efficiënt arbeid van Zelfstandige professionals inkopen.    Veelal betreft het hier werkzaamheden waarbij me...

Flexter verzorgd nieuwe TV-Kok RTL4

1 augustus 2013

We krijgen bij Flexter de meest uiteenlopende en specifieke aanvragen.   In de afgelopen zomerperiode heeft Flexter  voor het nieuwe seizoen van het RTL4 tv-programma de nieuwe Chefkok verzorgd. We zijn benieuwd naar de uitzend...

Gezonde bedrijfslunch resulteert in lagere kosten

8 juni 2013

Gezond eten blijkt geen hype, maar een duurzame trend: mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van goed eten. Ook bij bedrijven is de trend doorgedrongen; de kroket krijgt steeds minder een prominente plek, groente en fruit wo...

Arbeidskosten reduceren?

19 april 2013

In Nederland zijn de gemiddelde arbeidskosten 31,30 per gewerkt uur voor de werkgever. Nederland staat daarmee op de zesde plaats van de Europese ranglijst van arbeidskosten, zo bericht het FD. Door het juiste personeel in te zetten indien ...

Nieuwe Flexter Commercial!

4 februari 2013

Flexter.nl werkt weer aan een nieuwe commecial. Binnenkort zal deze online staan! ...

Flexters in beeld!

3 december 2012

Flexter beschikt over een landelijk netwerk van professionals.Wilt u zien waar we ons bevinden?   Klik Hier...

De Flexter Coupon Actie

14 november 2012

De professionals van Flexter Horeca laten graag zien wat ze waard zijn! Lees verder op de coupon-pagina om tegen een een gereduceerde prijs kennis te maken met nieuwe toppers voor uw team of neem vrijblijvend contact met ons op! ...

Drukke maanden op komst? Wij staan voor u klaar

9 oktober 2012

De maanden november en december zijn voor veel partycateraars en andere horecagelegenheden een erg drukke periode. Veel bedrijven willen immers op de valreep nog iets leuks doen met hun personeel. Ook zijn er veel feestdagen waarbij he...

Demonstratiekoks gezocht

3 oktober 2012

Voor een groot aantal caterings- en kookdemonstratieprojecten hebben we per direct meer demonstratiekoks nodig. Daarom willen we graag alle koks met ervaring op het gebied van kookdemonstraties vragen zich te melden en hun agenda up-to-da...

Flexter start spinn off in Sales Personeel

17 juli 2012

Ook Flexter Sales is nu online! Flexter B.V. de innovatieve talentplanners lanceren weer een nieuwe spinn-off. Flexter Sales, ben jij ambitieus op Sales en Accountmanagementgebied? Schrijf je nu in bij de snelst groeiende talentplanner...

Zoeken op afstand is nu uiterst effectief!

10 april 2012

Op verzoek van een aantal landelijk opererende cateraars heeft het www.flexter.nl team zoeken op afstand mogelijk gemaakt. Het was een grote klus om Euclidean Distance algoritmes te verwerken in de zoekresultaten. U kunt nu niet alleen ...

Flexter 2.0 is online!

7 maart 2012

De nieuwe versie van Flexter is online. Series boekingen eenvoudig invoeren tegen superscherpe tarieven!  Zo heeft u de zekerheid dat alles geregeld is.   Flexter heeft een nog beter beveiligingssysteem van persoonsinformatie...

Flexter stapt in overheids- en salespersoneel

23 februari 2012

Met de Flexter-methode heeft u de snelste toegang tot de juiste vaardigheden. Dat is natuurlijk ideaal om te voldoen aande toenemende vraag naar snel en kort. inzetbare medewerkers voor projecten binnen overheidinstanties. Twee ervaren P&am...

Flexter op #1 in Google

10 februari 2012

Flexter.nl is nummer #1 in Google als het gaat om Horecapersoneel, omdat Flexter is gemaakt voor professionals.  Op www.flexter,nl vindt u professionele horeca en cateringpersoneel. Van Management niveau tot operationeel uitvoerend. Al...

Complexe aanvragen? Fluitje van een cent!

6 februari 2012

Ook voor complexere projecten zoals nieuwe horecaconcepten, nieuwe cateringlocaties kunt u bij de professionals van Flexter.nl terecht. Toen bijvoorbeeld een landelijk opererende keten van kwaliteit- en servicegerichte keukenzaken koks do...

Viva Espana@Rai Amsterdam

16 januari 2012

Op 14 januari werd de Amsterdamse Rai door freelance kok en cateraar David Ariza Lora omgetoverd tot een klein stukje Spanje.  Natuurlijk was er een team van Flexter.nl om alles goed uit te voeren. Zelf het last minite bijplaatsen van...

Flexter.nl Meeting

14 december 2011

Op 7 november was het zover, toen was de tweede Flexter B.V.& Kookers.nl meeting. Ondanks het economische tij is de Flexter organisatie gegroeid naar 500 medewerkers en freelancers in 1,5 jaar. Flexter.nl beheert inmiddels voo...

Landelijke dekking met www.flexter.nl!

8 december 2011

Nationaal opererende cateraars, let op, met Flexter heeft u in elke regio in Nederland personeel beschikbaar. Deze week staan onze toppers in:  Veldhoven, Woerden, Zoetermeer, Nieuwegein, Oss, Den Haag, Rotterdam, Beverwijk, Den ...

Trek een BLIK talent open!

7 september 2011

Flexter lanceert nieuwe campagne. Snel en makkelijk personeel inzetten bij drukte, evenementen, nieuwe projecten of voor de langere termijn? Trek een BLIK talent open!  ...

Extra vaardigheden ontwikkelen?

17 juli 2011

Flexter.nl beveelt de koksopleidingen, gastvrijheidtrainingen en specialistentrainingen van Fred Colli en TV-kok Robert Verweij van het Culinair centrum Beverwijk van harte aan.  Ben jij als horecamedewerker of freelancer geïnte...

Flexter gegarandeerd goedkoper!

17 maart 2011

Flexter breekt de markt open. Uw flexter accountmanager doet u graag een bod dat goedkoper en beter is dan uw huidige bureau. Bovendien is Flexter sneller, effiënter en spreekt de betere medewerkers en freelancers aan! Welkom bij arb...

Horeca ziet omzet weer toenemen!

24 februari 2011

De horecabranche ziet de omzet na drie jaren van krimp weer toenemen. In het vierde kwartaal van 2010 realiseerde de sector een 3,7 procent hogere omzet dan een jaar eerder. Het is de eerste volumegroei sinds het derde kwartaal van 2007, b...

Naar de Emiraten?

24 januari 2011

Een luxe luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten zoekt per direct mensen die voor een wat langere periode naar het Midden Oosten willen vliegen.Wil jij werken aan boord van vliegtuigen, of in luxe resorts en 5 sterren hot...

Filmopnames Flexter.nl groot succes!

20 januari 2011

Met een aantal van de Flexter koks werd afgelopen week een promotiefilm voor op de website opgenomen. De hele dag werd gefilmd, gekookt en gelachen. Het was een mooie gelegenheid om collega’s, opdrachtgevers en het Flexter-t...

Circo Circolo keuken draait top dankzij Flexter

25 november 2010

Cateraars willen hebben bij grote projecten behoefte aan extreem flexibele personeelsinzet. Met Flexter kiest de opdrachtgever zelf op basis van onder andere vaardigheden en beschikbaarheid het juiste team. Dus als het écht bela...

Flexter werkt nauw samen met partners

28 oktober 2010

Diverse Horeca gelegenheden hebben voor honderden evenementen het personeel voor de publiekscatering bij ons ingehuurd. Daar zitten veel nieuwe en ervaren talenten bij die in de partycatering, hotels, cafés en restaurants hun mannetj...

Flexter geniet exponentiële groei!

7 september 2010

Door de gigantische groei de afgelopen maanden is een nieuwe server geinstalleerd. Een dergelijke groei in enkele maanden tijd had niemand verwacht. Goed nieuws voor de horeca en cateringbranche die sterk blijkt te herstellen. Ook uit ...

Uitgelicht Partycatering taakindeling!

17 augustus 2010

Partycatering, koks, bediening, zalenzetter, keukenhulp. In de partycatering zijn de taken op Flexter als volgt ingedeeld: zoek dus direct op vaardigheden van medewerkers en wees nooit meer teleurgesteld in het niveau van oproepmedewerkers....

Nooit meer mismatches!

4 augustus 2010

Werken in de horeca en vacatures voor kok of bediening horeca zijn nooit meer hetzelfde in de partycatering, een hotel of restaurant. Want voor koks, bediening en cateringmedewerkers is er nu www.flexter.nl. Een uitkomst om de meeste f...

Op naar landelijke dekking!

2 augustus 2010

Op dit moment is het Flexter netwerk vertegenwoordigd in:  Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Ijsselstein, Gaanderen, Ede, Zevenaar, Leusden, Huissen, Bodegraven, Leiden, Heerde, Serooskerke, Oosterhout, Weert, Zoetermeer, V...

Flexter stelt topteams samen!

27 juli 2010

Flexter komt op stoom! Inmiddels heeft de 100ste horecamedewerker zich aangemeld! Of het nu gaat om: Het inzetten van bevlogen demonstratiekoks voor een apparatuurproducent, voor het geven van kookdemonstraties. Spoedplanning van horecapers...

Uitgelicht: A la carte bediening

14 juli 2010

Nooit meer teleurstelling in het niveau van medewerkers! Vaak wordt de vraag gesteld: hoe krijg je ervaring in de horeca? Nou, door stapje voor stapje meer te leren van de bediening, het Flexter talentbeheersysteem kent bij taken 5 niveaus:...

Flexter in Misset Horeca

8 juli 2010

In de afgelopen editie van Misset Horeca, vindt u op pagina 36 een uitgebreid artikel over het hoe wat waarom van Flexter.nl Wilt u het artikel lezen, neem contact met ons op....

Werken in wisselende teams wordt positief ervaren

14 april 2010

Flexter medewerkers deden mee aan een onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij werden hiervoor geïnterviewd en geobserveerd tijdens hun werk.De doelstelling van het onderzoek is kennis vergaren over de belevingen van de mede...

Flexibele werktijden beter voor gezondheid

25 maart 2010

Uit Brits onderzoek blijkt dat mensen minder stress ervaren als zij zelf hun werkuren mogen indelen. Ook de mogelijkheid tot thuiswerken staat hoog op het verlanglijstje van werknemers. Het onderzoek werd gestart omdat flexibele werkuren s...

Onderzoek toont toenemende adoptie van social media in bedrijven aan

14 februari 2010

Onlangs publiceerde IDC de resultaten van een onderzoek dat keek naar de impact van Web 2.0, sociale media etc. op het bedrijfsleven. Of zoals het onderzoeksbureau het zelf uitdrukt: de “intersectie van Web 2.0, Enterprise 2.0 en coll...

Inkomen en opleiding van invloed op gezondheid

12 januari 2010

Het risico op een psychische aandoening is groter bij personen die laag zijn opgeleid, een laag inkomen hebben of werkeloos zijn. Dit blijkt uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Het kennisinstituut voor de geestelijke gezondheid onderv...

Flexter.nl is volledig operationeel!

31 augustus 2009

De afgelopen jaren hebben we met partners, klanten, medewerkers en freelancers hard gewerkt aan het nieuwe systeem van Flexter. Vanaf heden zijn we volledig operationeel en kan iedereen genieten van een uniek concept waarmee opdrachtgevers,...

vorig nieuws itemvolgend nieuws item
Retxu

Retxu & Flexter Horeca

Ik ben Retxu Joosten, getrouwd en ik woon in Bemmel, een dorp tussen Nijmegen en Arnhem. Ik werk al 22 jaar als zelfstandig werkend kok, chefkok en party cateraar.
Ik heb de laatste jaren ook free lance werk gedaan als "trouble shooter" bij eetcafés, restaurants.
Mijn taken als "trouble shooter" waren kostenbesparingen doorvoeren en de puntjes op de i zetten met kwaliteitsverbetering.
Mijn speerpunten zijn kwaliteit, continuïteit en snelheid.
Verder heb ik ruime ervaring met catering. Ik heb namelijk vijf jaar lang voor de backstage catering van Mojo gewerkt (Ahoy, Lowlands. Pinkpop en de Heineken Music Hall) met opdrachten voor 100 tot 3000 gasten.
Ik ben in het bezit van het leermeester certificaat en de afgelopen twee jaar heb ik de opleiding associate degree op het Fontys in Eindhoven gevolgd. Dit is een verkorte tweejarige HBO opleiding als leraar consumptieve techniek met scheikunde (genetische modificatie) als hoofdvak. Na twee jaar tijd in mijn opleiding te hebben geïnvesteerd wil ik weer lekker gaan werken!

Favoriete werkzaamheden

Eten maken
Reorganiseren
Structureren
Cateren

Werkervaring

Periode : 1989
Bedrijf : Musis Sacrum, Arnhem
Functie : Leerling kok

Periode : 1990
Bedrijf : Boerderij Sonsbeek Park, Arnhem
Functie : Leerling kok

Periode : 1990
Bedrijf : De Vereeniging, Nijmegen
Functie : Leerling kok

Periode : 1991
Bedrijf : Klein Hartestein, Oosterbeek
Functie : Leerling kok

Periode : juli 1991- augustus 1994
Bedrijf : Tapasbar “Limon”, Den Haag
Functie : Zelfstandig werkend kok/ chefkok

Periode : oktober 1994 – augustus 1997
Bedrijf : Donatello’s, Nijmegen, Arnhem en Den Haag
Functie : Zelfstandig werkend kok/vervangend chef-kok.

Periode : oktober 1997 – april 2000
Bedrijf : Zarzuela, Nijmegen
Functie : Zelfstandig werkend kok/chefkok

Periode : mei 2000 – september 2001
Bedrijf : Winkel woningdecoratie
Functie : Bedrijfsleider

Periode : november 2001 – augustus 2005
Bedrijf : Mojo Concerts backstage catering ‘No Limits’
Functie : Zelfstandig werkend kok/party-cateraar

Periode : september 2005 – januari 2007
Bedrijf : Italiaans restaurant Romagna, Nijmegen
Functie : Zelfstandig werkend kok/chef-kok

Periode : maart 2007 – oktober 2007
Bedrijf : Eetcafé ‘Waalzinnig’ , Nijmegen
Functie : Zelfstandig werkend kok

Periode : november 2007 – januari 2009
Bedrijf : Grand café Biessels, Nijmegen
Functie : zelfstandig werkend kok/ Chef-kok

Periode : maart 2009 – april 2010
Bedrijf : Café Trianon, Nijmegen
Functie : Zelfstandig werkend kok/ Chef-kok

periode : Mei 2010 – heden
Bedrijf : La Vie catering, Nijmegen
Functie : free lance zelfstandig werkend kok/partymanager keuken

Kies mij!


bel ons