twitter flexter horecafacebook flexter horecarss feed flexter horeca

De horeca groeit na zes jaar crisis

Na zes jaar crisis ging het in 2014 weer behoorlijk goed in de horeca. De crisis crisis koste de horeca zo'n 1 miljard euro omzet. Veel kleine ondernemers zijn getroffen binnen deze branche, maar 2014 was eindelijk voor de meeste weer een p...

Mismatch op de arbeidsmarkt neemt toe

Volgens het UWV lijkt de mismatch op de arbeidsmarkt steeds erger te worden. Met name in de ICT en bij bepaalde technische beroepen is er sprake van een tekort aan gekwalificeerd personeel. De uitkeringsinstantie geeft aan dat er aan de ene...

Flexter Masterclasses: drie stappen vooruit!

Op 27 oktober 2014 nodigen wij onze medewerkers en zelfstandigen uit op ons nieuwe kantoor in Weesp onder de rook van Amsterdam. Leer meer over Patisserie, Demonstratiekoken en ontmoet mensen op jouw vakgebied! Aan bod komen: PATTISERIE &...

Flexter start Waarborg Certificering Zelfstandigen

Aan de werving van vast personeel worden hele assesments gewijd. Dit, terwijl een zelfstandige vaak na enkele gesprekken aan de slag gaat in voor de onderneming belangrijke processen. Flexter kijkt verder en biedt in samenwerking met part...

Flexter ziet Horeca faillissementen in mei fors dalen

Het totaal aantal faillissementen van bedrijven en instellingen is in mei met 33 procent gedaald ten opzichte van dezelfde maand een jaar geleden. Het is de grootste daling in één maand in twee jaar tijd! In totaal gingen in m...

Flexter meeting Utrecht succes!

De Flexter Meeting in Utrecht op 21 mei was een groot succes. 21 Flexters van de Horeca en Catering maakten kennis met een nieuwe opdrachtgever. Wij wensen u veel werkplezier!...

Toename flexwerkers in de toekomst

Flexter constateerde al eerder dat er een toenemende groei is van het aantal flexwerkers. Ook constateerde nu TNO dat het aantal flexwerkers de komende jaren fors zal toenemen. Vorig jaar wasgemiddeld één op de vier werknemers...

Uitbreiding in België en Duitsland

De Chefs van Flexter.nl deden al kookdemonstraties in België in 2012 en 2013. Dat werd ook door onze internationale klanten opgemerkt, zodoende zullen in jannuari 2014 de eerste kookdemonstratiechefs in Berlijn, Hamburg en Frankfu...

Flexter tussen kerst en nieuwjaar

Allereerst willen we graag gebruikmaken van een korte pauze om iedereen fijne kerstdagen te wensen. Daarbij in het bijzonder al die medewerkers die tijdens de kerst hard aan het werk zijn om ons allen juist te voorzien van die fijne kerst. ...

Flexter accepteert vanaf heden betalingen in Bitcoins

Dé uitzend- en detacheringsorganisatie voor horeca-proffesionals Flexter.nl accepteert vanaf heden betalingen in Bitcoins. Daarmee is Flexter.nl wereldwijd meteen de eerste uitzend- en detacheringsorganisatie die Bitcoin-betalingen a...

Zwarte vrijdag (15-11) bestaat nu ook

Nadat zwarte zaterdag voor de Chefkoksplanning van Flexter.nl erg vroeg viel dit jaar…komt zwarte vrijdag…die kenden we nog niet.I.v.m. een monsteropdracht in heel Nederland en België zoeken we koks die goed zijn in het v...

Flexter koks in RTL 4 programma Life is beautiful

Flexter.nl verzorgt het hele TV seizoen de inzet van een demonstratiekok bij het RTL 4 programma Life is beautiful! Professionals inplannen op maatwerk projecten? Tuurlijk wél, met Flexter.nl Óók komt in de tweede afl...

Flexter deelt zwarte lijst zelfstandigen.

Binnen de Horeca- en Cateringbranche wordt meer en meer met zelfstandigen gewerkt. Logisch want met Flexter kunt u efficiënt arbeid van Zelfstandige professionals inkopen.    Veelal betreft het hier werkzaamheden waarbij me...

Flexter verzorgd nieuwe TV-Kok RTL4

We krijgen bij Flexter de meest uiteenlopende en specifieke aanvragen.   In de afgelopen zomerperiode heeft Flexter  voor het nieuwe seizoen van het RTL4 tv-programma de nieuwe Chefkok verzorgd. We zijn benieuwd naar de uitzend...

Gezonde bedrijfslunch resulteert in lagere kosten

Gezond eten blijkt geen hype, maar een duurzame trend: mensen zijn zich steeds meer bewust van het belang van goed eten. Ook bij bedrijven is de trend doorgedrongen; de kroket krijgt steeds minder een prominente plek, groente en fruit wo...

Arbeidskosten reduceren?

In Nederland zijn de gemiddelde arbeidskosten 31,30 per gewerkt uur voor de werkgever. Nederland staat daarmee op de zesde plaats van de Europese ranglijst van arbeidskosten, zo bericht het FD. Door het juiste personeel in te zetten indien ...

Nieuwe Flexter Commercial!

Flexter.nl werkt weer aan een nieuwe commecial. Binnenkort zal deze online staan! ...

Flexters in beeld!

Flexter beschikt over een landelijk netwerk van professionals.Wilt u zien waar we ons bevinden?   Klik Hier...

De Flexter Coupon Actie

De professionals van Flexter Horeca laten graag zien wat ze waard zijn! Lees verder op de coupon-pagina om tegen een een gereduceerde prijs kennis te maken met nieuwe toppers voor uw team of neem vrijblijvend contact met ons op! ...

Drukke maanden op komst? Wij staan voor u klaar

De maanden november en december zijn voor veel partycateraars en andere horecagelegenheden een erg drukke periode. Veel bedrijven willen immers op de valreep nog iets leuks doen met hun personeel. Ook zijn er veel feestdagen waarbij he...

Demonstratiekoks gezocht

Voor een groot aantal caterings- en kookdemonstratieprojecten hebben we per direct meer demonstratiekoks nodig. Daarom willen we graag alle koks met ervaring op het gebied van kookdemonstraties vragen zich te melden en hun agenda up-to-da...

Flexter start spinn off in Sales Personeel

Ook Flexter Sales is nu online! Flexter B.V. de innovatieve talentplanners lanceren weer een nieuwe spinn-off. Flexter Sales, ben jij ambitieus op Sales en Accountmanagementgebied? Schrijf je nu in bij de snelst groeiende talentplanner...

Zoeken op afstand is nu uiterst effectief!

Op verzoek van een aantal landelijk opererende cateraars heeft het www.flexter.nl team zoeken op afstand mogelijk gemaakt. Het was een grote klus om Euclidean Distance algoritmes te verwerken in de zoekresultaten. U kunt nu niet alleen ...

Flexter 2.0 is online!

De nieuwe versie van Flexter is online. Series boekingen eenvoudig invoeren tegen superscherpe tarieven!  Zo heeft u de zekerheid dat alles geregeld is.   Flexter heeft een nog beter beveiligingssysteem van persoonsinformatie...

Flexter stapt in overheids- en salespersoneel

Met de Flexter-methode heeft u de snelste toegang tot de juiste vaardigheden. Dat is natuurlijk ideaal om te voldoen aande toenemende vraag naar snel en kort. inzetbare medewerkers voor projecten binnen overheidinstanties. Twee ervaren P&am...

Flexter op #1 in Google

Flexter.nl is nummer #1 in Google als het gaat om Horecapersoneel, omdat Flexter is gemaakt voor professionals.  Op www.flexter,nl vindt u professionele horeca en cateringpersoneel. Van Management niveau tot operationeel uitvoerend. Al...

Complexe aanvragen? Fluitje van een cent!

Ook voor complexere projecten zoals nieuwe horecaconcepten, nieuwe cateringlocaties kunt u bij de professionals van Flexter.nl terecht. Toen bijvoorbeeld een landelijk opererende keten van kwaliteit- en servicegerichte keukenzaken koks do...

Viva Espana@Rai Amsterdam

Op 14 januari werd de Amsterdamse Rai door freelance kok en cateraar David Ariza Lora omgetoverd tot een klein stukje Spanje.  Natuurlijk was er een team van Flexter.nl om alles goed uit te voeren. Zelf het last minite bijplaatsen van...

Flexter.nl Meeting

Op 7 november was het zover, toen was de tweede Flexter B.V.& Kookers.nl meeting. Ondanks het economische tij is de Flexter organisatie gegroeid naar 500 medewerkers en freelancers in 1,5 jaar. Flexter.nl beheert inmiddels voo...

Landelijke dekking met www.flexter.nl!

Nationaal opererende cateraars, let op, met Flexter heeft u in elke regio in Nederland personeel beschikbaar. Deze week staan onze toppers in:  Veldhoven, Woerden, Zoetermeer, Nieuwegein, Oss, Den Haag, Rotterdam, Beverwijk, Den ...

Trek een BLIK talent open!

Flexter lanceert nieuwe campagne. Snel en makkelijk personeel inzetten bij drukte, evenementen, nieuwe projecten of voor de langere termijn? Trek een BLIK talent open!  ...

Extra vaardigheden ontwikkelen?

Flexter.nl beveelt de koksopleidingen, gastvrijheidtrainingen en specialistentrainingen van Fred Colli en TV-kok Robert Verweij van het Culinair centrum Beverwijk van harte aan.  Ben jij als horecamedewerker of freelancer geïnte...

Flexter gegarandeerd goedkoper!

Flexter breekt de markt open. Uw flexter accountmanager doet u graag een bod dat goedkoper en beter is dan uw huidige bureau. Bovendien is Flexter sneller, effiënter en spreekt de betere medewerkers en freelancers aan! Welkom bij arb...

Horeca ziet omzet weer toenemen!

De horecabranche ziet de omzet na drie jaren van krimp weer toenemen. In het vierde kwartaal van 2010 realiseerde de sector een 3,7 procent hogere omzet dan een jaar eerder. Het is de eerste volumegroei sinds het derde kwartaal van 2007, b...

Naar de Emiraten?

Een luxe luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten zoekt per direct mensen die voor een wat langere periode naar het Midden Oosten willen vliegen.Wil jij werken aan boord van vliegtuigen, of in luxe resorts en 5 sterren hot...

Filmopnames Flexter.nl groot succes!

Met een aantal van de Flexter koks werd afgelopen week een promotiefilm voor op de website opgenomen. De hele dag werd gefilmd, gekookt en gelachen. Het was een mooie gelegenheid om collega’s, opdrachtgevers en het Flexter-t...

Circo Circolo keuken draait top dankzij Flexter

Cateraars willen hebben bij grote projecten behoefte aan extreem flexibele personeelsinzet. Met Flexter kiest de opdrachtgever zelf op basis van onder andere vaardigheden en beschikbaarheid het juiste team. Dus als het écht bela...

Flexter werkt nauw samen met partners

Diverse Horeca gelegenheden hebben voor honderden evenementen het personeel voor de publiekscatering bij ons ingehuurd. Daar zitten veel nieuwe en ervaren talenten bij die in de partycatering, hotels, cafés en restaurants hun mannetj...

Flexter geniet exponentiële groei!

Door de gigantische groei de afgelopen maanden is een nieuwe server geinstalleerd. Een dergelijke groei in enkele maanden tijd had niemand verwacht. Goed nieuws voor de horeca en cateringbranche die sterk blijkt te herstellen. Ook uit ...

Uitgelicht Partycatering taakindeling!

Partycatering, koks, bediening, zalenzetter, keukenhulp. In de partycatering zijn de taken op Flexter als volgt ingedeeld: zoek dus direct op vaardigheden van medewerkers en wees nooit meer teleurgesteld in het niveau van oproepmedewerkers....

Nooit meer mismatches!

Werken in de horeca en vacatures voor kok of bediening horeca zijn nooit meer hetzelfde in de partycatering, een hotel of restaurant. Want voor koks, bediening en cateringmedewerkers is er nu www.flexter.nl. Een uitkomst om de meeste f...

Op naar landelijke dekking!

Op dit moment is het Flexter netwerk vertegenwoordigd in:  Amsterdam, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam, Ijsselstein, Gaanderen, Ede, Zevenaar, Leusden, Huissen, Bodegraven, Leiden, Heerde, Serooskerke, Oosterhout, Weert, Zoetermeer, V...

Flexter stelt topteams samen!

Flexter komt op stoom! Inmiddels heeft de 100ste horecamedewerker zich aangemeld! Of het nu gaat om: Het inzetten van bevlogen demonstratiekoks voor een apparatuurproducent, voor het geven van kookdemonstraties. Spoedplanning van horecapers...

Uitgelicht: A la carte bediening

Nooit meer teleurstelling in het niveau van medewerkers! Vaak wordt de vraag gesteld: hoe krijg je ervaring in de horeca? Nou, door stapje voor stapje meer te leren van de bediening, het Flexter talentbeheersysteem kent bij taken 5 niveaus:...

Flexter in Misset Horeca

In de afgelopen editie van Misset Horeca, vindt u op pagina 36 een uitgebreid artikel over het hoe wat waarom van Flexter.nl Wilt u het artikel lezen, neem contact met ons op....

Werken in wisselende teams wordt positief ervaren

Flexter medewerkers deden mee aan een onderzoek van de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij werden hiervoor geïnterviewd en geobserveerd tijdens hun werk.De doelstelling van het onderzoek is kennis vergaren over de belevingen van de mede...

Flexibele werktijden beter voor gezondheid

Uit Brits onderzoek blijkt dat mensen minder stress ervaren als zij zelf hun werkuren mogen indelen. Ook de mogelijkheid tot thuiswerken staat hoog op het verlanglijstje van werknemers. Het onderzoek werd gestart omdat flexibele werkuren s...

Onderzoek toont toenemende adoptie van social media in bedrijven aan

Onlangs publiceerde IDC de resultaten van een onderzoek dat keek naar de impact van Web 2.0, sociale media etc. op het bedrijfsleven. Of zoals het onderzoeksbureau het zelf uitdrukt: de “intersectie van Web 2.0, Enterprise 2.0 en coll...

Inkomen en opleiding van invloed op gezondheid

Het risico op een psychische aandoening is groter bij personen die laag zijn opgeleid, een laag inkomen hebben of werkeloos zijn. Dit blijkt uit onderzoek van het Trimbos-instituut. Het kennisinstituut voor de geestelijke gezondheid onderv...

Flexter.nl is volledig operationeel!

De afgelopen jaren hebben we met partners, klanten, medewerkers en freelancers hard gewerkt aan het nieuwe systeem van Flexter. Vanaf heden zijn we volledig operationeel en kan iedereen genieten van een uniek concept waarmee opdrachtgevers,...

vorig nieuws itemvolgend nieuws item
Corne

Corne & Flexter Horeca

Heb al mijn hele leven en passie voor alles wat met eten drinken te maken heeft, heb veel ervaring zowel in de keuken als in restaurants.

Favoriete werkzaamheden

Alles wat met food& bevarage te maken heeft.

Kookworkshops
Wijnproeverijen

Werkervaring

Werkervaring :
ROC Westerschelde
Gewerkt van: augustus 2005 tot heden ( Docent Horeca tot 2007)
Functie: Vanaf jan.2008 Teamleider opleidingen Horeca & Toerisme
Aantal werkzaamheden:
• Dagelijkse coördinatie en leiding over het
opleidingsteam.
• Het maken van roostering, met oog voor 850
urennorm, curriculum, en budget.
• Applicatie beheerder van de ELO.
• Het voeren van POP gespreken met teamleden.
• Het begeleiden van startende teamleden in het
onderwijs.
• Dagelijks gang van zaken binnen het
opleidingsteam coördineren.
• Samenwerking bevrorderen met het beroepen
veld en VMBO scholen.
• Deelgenomen aan werkgroepen:
 Implementatie CGO
 V&K (verantwoording en Kwaliteit)
 Ontwikkeling studiepunten
 Implementatie LLB


ROC Zeeland
Gewerkt van: januari 2003 tot juli 2005
Functie: Docent Horeca ( niveau 2 t/m 4)
Reden van vertrek: Bij ROCWesterschelde meer zicht op een vaste aanstelling.

Badhotel Domburg te Domburg
Gewerkt van: mei 1999 tot januari 2003
Functie: Food & Beverage manager.
Reden van vertrek Kreeg een baan in het onderwijs aangeboden, daarnaast
Na negen jaar aan een nieuwe baan toe.
Opmerkingen: In 2001 Concept veranderd met als resultaat, een afdelingsresultaat verbetering van 10%

Badhotel Domburg te Domburg
Gewerkt van: juni 1994 tot april 1999
Functie: Chef-kok
Reden van beëindiging: andere functie in het Badhotel Domburg
Opmerkingen: In 1994 het Badhotel Domburg mee opgestart.
Kamers: 120




F&B
Specialiteiten Restaurant 30 pers / hoog niveau / alles zelf gemaakt
Brasserie 120 pers / goede prijs kwaliteit
Grand Café 50 pers / kleine kaart
Terras 80 pers / kleine kaart
Zalen / 5 stuks 300 pers / vergadering /diner
Ontbijt 250 pers / buffet vorm

Elysee Park Hotel te Nieuwerkerk aan de Yssel
Gewerkt van: september 1992 tot december 1993.
Functie: Souschef.
Reden van vertrek: Kon als chefkok in domburg starten

Kurhaus Hotel te Scheveningen
Gewerkt van: februari 1987 tot september 1992.
Functie: Chef de partie.
Reden van vertrek: op dat moment geen doorgroei mogelijkheden.
Opmerkingen: prachtig bedrijf veel geleerd, ook op organisatorisch vlak.

Hotel Holiday Inn te Utrecht
Gewerkt van: november 1985 tot februari 1987.
Functie: Chef de partie.
Reden van vertrek: Kreeg de kans om in het Kurhaus te gaan werken.

Hotel Brienzer Bürli, in Zwitserland
Gewerkt van: januari 1985 tot november 1985.
Functie: zelfstandig werkend kok.
Reden van vertrek: einde contract en werkvergunning.
Opmerkingen: vond het goed voor mijn ervaring om een jaar in het buitenland te werken.

Hotel central te Roosendaal
Gewerkt van: september 1982 tot december 1984.
Functie: leerling kok daarna zelfstandig werkend kok.
Reden van vertrek: wilde in buitenland gaan werken.

Hotel Brabant te Breda
Gewerkt van: september 1980 tot augustus 1982.
Functie: leerling kok.
Reden van vertrek: naar ander leerbedrijf.

Restaurant Princeville, Breda
Gewerkt van: september 1997 tot juni 1980.
Functie: leerling kok
Reden van vertrek: einde leerwerkperiode.

Kies mij!


Bel me nu!